BÚTORLAP  megrendelés    

 w w w . f u r n i t u r a . h u

!Budapesten akár ingyenes házhozszállítással

 

Elérhetőségeink

06 30 970 19 78 (Szabó János)

06 30 315 64 80 (Szabó Tamás)

06 29 326 849 (Fax)

E-mail:info@furnitura.hu

Az alábbi gomb segítségével automatikusan belép a webáruházba

 

      Bútorlapok rendelése

 

Cégünk többféle lehetőséggel is szolgál a rendelést illetően, eleget téve ezzel a vásárlók igényeinek. Nagyobb és kisebb tételben is rendelhet bútorlapokat, az ár így is nagyon jutányos. Rendelhet telefonon, személyesen, illetve az online webáruházunkból is, ami még kényelmesebbé, praktikusabbá teheti a vásárlást. Ez egy nagyon gyors és kényelmes lehetőség, amely bármikor az Ön rendelkezésére áll.
Az online rendelésnek több előnye is van. Oldalunkat folyamatosan frissítjük, így mindig tájékozódhat, és tudomást szerezhet az akciós termékekről, az új bútorlapokról és egyéb hasznos információkról. Itt is rendelhet nagyobb tételben, garantáljuk, hogy elégedett lesz a kiszállított áruval.
Ha mégis úgy döntene, hogy személyesen rendel, minden típusú bútorlapból áll egy minta rendelkezésre, amit bármikor megtekinthet. Ha bútorkészítéshez szeretne bútorlapokat vásárolni, természetesen az Ön igényei alapján alakítjuk, munkáljuk a nyersanyagot.
Garantáltan jó minőségű, tartós bútorlapokat vásárolhat, melyek minden szempontból eleget tesznek az elvárásoknak. Áraink nagyon reálisak, és folyamatosan előrukkolunk akciós termékekkel is. A megrendelt bútorlapot mértre vágjuk, megmunkáljuk és ki is szállítjuk Önnek. Várjuk rendeléseiket telefonon, személyesen vagy akár interneten is

 

 

Néhány bútorlapszín

botorlapok színei

b 3

bútorlapfutár

4