BÚTORLAP  szállítás    

 w w w . f u r n i t u r a . h u

!Budapesten akár ingyenes házhozszállítással

 

Elérhetőségeink

06 30 970 19 78 (Szabó János)

06 30 315 64 80 (Szabó Tamás)

06 29 326 849 (Fax)

E-mail:info@furnitura.hu

Az alábbi gomb segítségével automatikusan belép a webáruházba

 

      Bútorlap házhoz szállítás

       

Vállalkozásunkban nem csak a bútorlapokat, valamint a bútor összeszereléséhez szükséges alapanyagokat, szerszámokat, kiegészítőket lehet beszerezni, hanem vállaljuk a bútorlapok méretre szabását valamint a házhoz szállítást is.
A bútorlap házhoz szállítása mindig a megrendelő igénye szerint történik. Tehát az asztalosok számára kényelmes megoldást tudunk nyújtani, mivel a házhoz szállítást kérhetik akár a műhelyükbe, de akár a megrendelő lakására is. Így nem kell neki foglalkoznia azzal, hogy a megrendelőhöz szállítsa a kész bútorlapokat.
A bútorlapok szállítása mindig odafigyelést igényel és a megfelelő autópark meglétét. Vállalkozásunk a legjobban felszerelt autókkal rendelkezik annak érdekében, hogy a bútorlapok sérülés nélkül érkezzenek meg a megrendelőkhöz, és nem utolsó sorban mindig időben tudjuk kiszállítani a megrendelt bútorlapokat.
Lehet akár méretre szabott, akár teljes tábla bútorlap, mi mindent könnyedén és pontosan házhoz tudunk szállítani. Számunkra nagyon fontos, hogy a bútorlapok mindig sérülés nélkül érkezzenek meg a megrendelőkhöz. Ennek érdekében alaposan és biztonságosan becsomagoljuk, valamint olyan autóban szállítjuk, amely fedett, így egy esetleges esőzéskor sem áll fenn annak a veszélye, hogy elázik a bútorlap.
Önnek semmi más dolga nincs, mint hogy online katalógusunkból kiválassza a kívánt bútorlapot, megadja a pontos méreteket az esetleges leszabáshoz, valamint igényelje a házhoz szállítást. Ezt megteheti akár telefonon, akár interneten keresztül.

 

 

 

Néhány bútorlapszín

botorlapok színei

b 3

bútorlapfutár

4